nieuws

Noord-Holland 
behaalt ISO 55001

infra Premium

Noord-Holland 
behaalt ISO 55001

Als eerste wegbeheerder binnen de Nederlandse overheid heeft de provincie Noord-Holland het certificaat ISO 55001 voor assetmanagement behaald. Dit betekent dat de provincie het beheer en onderhoud (assetmanagement) van de provinciale infrastructuur aantoonbaar goed georganiseerd heeft en gestructureerd uitvoert.

De provincie is trots op het behalen van het kwaliteitskeurmerk. “Aan de hand van internationaal vastgestelde criteria zijn wij beoordeeld en is geconstateerd dat we het op de meeste punten erg goed doen. Door het wegbeheer slimmer te organiseren met assetmanagement, kunnen we de kwaliteit van onze infrastructuur efficiënter op het gewenste niveau houden”, vertelt gedeputeerde verkeer Elisabeth Post.

Reageer op dit artikel