nieuws

VolkerRail: trede 4 Veiligheidsladder

infra

VolkerRail: trede 4 Veiligheidsladder

VolkerRail heeft trede 4 van de Veiligheidsladder bereikt. Met deze prestatie laat VolkerRail naar eigen zeggen zien dat “veiligheid onbetwist op één staat bij het werk dat wordt gedaan”. De veiligheidsladder van ProRail verdeelt het veiligheidsbewustzijn en -gedrag over 5 treden.

Hoe meer verantwoordelijkheid, reflectie en investeringen in veiligheid vanzelfsprekend onderdeel zijn van de organisatie, des te hoger de score. Om trede 4 te bereiken is er binnen VolkerRail op alle afdelingen veel geïnvesteerd in houding en gedrag. “Veiligheid mag nooit vanzelfsprekend zijn”, zegt directeur Jan Vos van VolkerRail. “We geloven dat werken aan veiligheid zorgt voor verbetering van alles wat we doen en geen geld kost maar geld oplevert.”

Reageer op dit artikel