nieuws

KennispartnerBouwTV: Dura Vermeer scoort 9,5 voor project

infra

KennispartnerBouwTV: Dura Vermeer scoort 9,5 voor project

De gemeente Bloemendaal en Dura Vermeer pasten voor de rioolvervanging en wegconstructie binnen het project Kweekduin past performance toe. Dura Vermeer kreeg voor dit project een 9,5 van de gemeente.

Dura Vermeer kreeg dit hoge cijfer, omdat de opdrachtgever veel minder zorg had aan het project en de aannemer zich aantoonbaar beter gedroeg. “Dura Vermeer streefde hetzelfde hoge kwaliteitsniveau na als de gemeente”, aldus Vincent Hoogeland van de gemeente Bloemendaal. ‘Dat was zowel in het product als het proces zeer goed merkbaar. Zo werd er veel tijd gestoken in de voorbereiding.’ Dit resulteerde volgens Hoogeland in een vlotte en goed georganiseerde uitvoering.

Meer weten over dit past performance project? Bekijk dan hier de derde aflevering van KennispartnerBouwTV.

Het item over dit project start na 6 minuten. Verder in deze aflevering Bouwbedrijf GJ van der Hulst aan het woord over hoe zij dankzij lean werken verspilling op de bouwplaats terugdringt en deelnemers van BouwLokalen over hoe zij denken een huis het best energieneutraal te maken.

Reageer op dit artikel