nieuws

Gelderland helpt ondernemers

infra Premium

Gelderland helpt ondernemers

Met aanpassingen aan infrastructuur en nieuwe groenvoorzieningen wordt bedrijventerrein De Verheullweg in Doesburg nieuw leven ingeblazen.

Dat maakt de provincie Gelderland bekend. Door de opknapbeurt moeten knelpunten die ondernemers ervaren worden opgelost.

Het bedrijventerrein is sterk verouderd maar biedt niettemin onderdak aan twee grote internationale bedrijven, Rotra en Ubbink. Deze ondernemingen betalen een deel van de kosten van de opknapbeurt, te weten 250.000 euro. De provincie draagt 570.000 euro bij, terwijl de gemeente Doesburg met 320.000 euro over de brug komt. Het geld wordt onder meer gebruikt voor de reconstructie van de Verheullweg, het verbeteren van de verkeerskwaliteit en het herinrichten van openbare terreinen. De werkzaamheden beginnen in maart volgend jaar.

Reageer op dit artikel