nieuws

Forse omzetstijging voor Van Oord

infra

Forse omzetstijging voor Van Oord

Van Oord heeft in 2014 zijn omzet met 28 procent zien groeien naar 2,1 miljard euro. Het is voor eerst in zijn geschiedenis dat het bedrijf uitkomt boven de twee miljard euro.

De groei van de orderportefeuille met 66 procent naar 3,2 miljard euro belooft ook voor de komende tijd veel werk. Met de opdracht voor het Gemini Windmolenpark (1,3 miljard euro) heeft het bedrijf zich op de kaart gezet als een belangrijke speler in offshore windenergie. De baggertak bleef afgelopen jaar stabiel op een moeilijke marktomstandigheden. De vloot kan vooruit met verschillende grote projecten zoals landaanwinning in Koeweit, aanleg van een eiland voor de kust van Jakarta en de uitbreiding van het Suez-kanaal.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels