nieuws

Wie maakt de leukste infraselfie?

infra Premium

Vaak zonder er bij stil te staan, loop, fiets of rijd je dagelijks langs de mooiste infraprojecten of werk je zelf mee aan een bijzonder project. CROW en Cobouw zijn op zoek naar de leukste infraselfie!

Zet jezelf op de foto op Rotterdam CS, in de file bij knooppunt Kethelplein, of op het Van Gogh-Studio Roosegaarde fietspad in Eindhoven. Zo maar een aantal willekeurige voorbeelden van interessante projecten. Uiteraard mag u een ander mooi, interessant of gewoon een doorsnee infraproject ook insturen.

De winnaar maken we bekend op de tweede dag (21 januari) van InfraTech 2015 in Ahoy’ Rotterdam. Cobouw publiceert op 22 januari een XL-foto van een professionele fotograaf, gemaakt op de plek van de winnende selfie. De winnaar ontvangt hiervan een afdruk.

Stuur uw infraselfie naar infraselfie@gmail.com onder vermelding van uw naam, adresgegevens en de plaats waar de foto genomen is.

Reageer op dit artikel