nieuws

Heien voor logistiek knooppunt

infra

Heien voor logistiek knooppunt

Een ‘woud’ aan heipalen is in Hasselt nodig voor een logistiek knooppunt van Scania Logistics. Voor de eerste fase van de bouw op bedrijventerrein Zwartewater heit H. van Dieren Hei- en Waterwerken circa 5600 palen, met lengtes variërend van 6 tot 11 meter, de grond in.

Hiervoor zet de aannemer uit IJsselmuiden vijf heistellingen in. Op het 14 hectare grote terrein bouwen Schagengroep en dochterbedrijf Salverda een hal met op- en overslag. Het project is een samenwerkingsverband tussen Scania Logistics, Westerman Logistics, Schagengroep en de Herontwikkelingsmaatschappij Bedrijventerreinen Overijssel (HMO). Scania gaat hier in Zwolle geproduceerde vrachtwagens gereedmaken voor export. Alle betrokken partijen vierden vrijdag de officiële start van de bouw.

Reageer op dit artikel