nieuws

Waterschappen uniformeren opdrachten

infra

Waterschappen uniformeren opdrachten
DE BEELDREDAKTIE | MAARTEN HARTMAN TBV BAM WONINGBOUW Nederland, Utrecht, 4-3-2008 BAM. Links Mirjam de Rijk, Stichting Natuur en Milieu. Recht Dhr Broos, BAM

De waterschappen stroomlijnen hun rol als publieke opdrachtgever. Bij het verstrekken van opdrachten op het gebied van onder meer beheer en onderhoud van waterkeringen treden ze voortaan op dezelfde manier naar buiten.

Dat blijkt uit het document De waterschappen als publieke opdrachtgever van de Unie van Waterschappen. Volgens Huub Hieltjes, lid van het dagelijks bestuur van de Unie van Waterschappen, traden de dijkbeheerders in het verleden stuk voor stuk op hun eigen wijze naar buiten. Voor het bedrijfsleven schiep dat soms onduidelijkheid. Met behulp van het document moet dat in de toekomst worden voorkomen.

Lees morgen meer in Dagblad Cobouw 

 

Reageer op dit artikel