nieuws

Elke twee jaar een ‘Staat van de infra’

infra

Elke twee jaar een ‘Staat van de infra’

Vijf grote infrabeheerders en de TU Delft hebben getekend voor een vervolg op Next Generation Infrastructures (NGInfra). Zij nemen zich voor elke twee jaar een ‘Staat van de infrastructuur’ uit te brengen, over de toestand van alle infrastructuur in Nederland.

Dat meldde Marco Verschoor, woordvoerder voor NGInfra, tijdens het congres Infratrends 2014 in de Fokker Terminal in Den Haag. Het evenement was de afsluiting van het tienjarige onderzoeksprogramma NGInfra en tegelijk het begin van een nieuw kennisnetwerk. Alliander, ProRail, Rijkswaterstaat, Havenbedrijf Rotterdam, Vitens en de TU Delft hebben ondertekend en roepen andere beheerders en eigenaren van infrastructuur op zich aan te sluiten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels