nieuws

Demonstratiebeurs TKD voor het eerst in Almere

infra Premium

Demonstratiebeurs TKD voor het eerst in Almere

De Technische Kontaktdagen (TKD) zijn dit jaar voor het eerst in Almere. De organisatie van de demonstratiebeurs van grondverzet- en sloopmaterieel heeft tot nu toe 140 exposanten vastgelegd. De verwachting is dat het aantal oploopt tot meer dan 150.

Het demonstratieterrein is dit jaar 14 hectare groot. Het tweejaarlijkse evenement werd in 1978 voor het eerst georganiseerd. Sindsdien is de beurs onder meer neergestreken in Rhenen, Soesterberg, Wezep en Amsterdam.

De TKD worden gehouden van 22 tot en met 24 mei. De officiële opening wordt verricht door Bouwend Nederland voorzitter Maxime Verhagen. De toegang is bij voorinschrijving gratis.

Klik hier voor meer informatie over de Technische Kontaktdagen

Reageer op dit artikel