nieuws

Hollandse Delta wint Transparantiebokaal

infra Premium

Hollandse Delta wint Transparantiebokaal

Waterschap Hollandse Delta heeft de Bouwend Nederland Transparantiebokaal gekregen. De Transparantiebokaal wordt door Bouwend Nederland Regio Randstad Zuid uitgereikt aan de opdrachtgever die er tijdens de Marktdag Infra het best in slaagt op een duidelijke manier te presenteren welke werken op de markt komen en welke ontwikkelingen er zijn.

Op de Marktdag Infra presenteerden diverse regionale opdrachtgevers, de provincie Zuid-Holland, de gemeente Gouda en Waterschap Hollandse Delta hun werkprogramma voor het komende jaar en maakten ze inzichtelijk welke infra-investeringen zij de komende jaren in de markt zetten.

De jury was unaniem in de keuze voor Hollandse Delta. Juryvoorzitter Dennis van der Werff roemde de kwetsbaarheid waarmee het waterschap zich durfde op te stellen als opdrachtgever.

Reageer op dit artikel