nieuws

2013 in Beeld: de mooiste bouwfoto’s

infra Premium

2013 in Beeld: de mooiste bouwfoto’s

Ook in 2013 gingen onze fotografen weer voor u op pad om al het moois in beeld te brengen wat de bouwsector voortbrengt. Foto’s om trots op te zijn.

Foto’s ook om 2013 mee uit te luiden. In de rubriek 2013 in Beeld zie je de top-5 van mooie foto’s die ook onze eindejaarsspecial sierden. U als lezer koos dit jaar hieruit de Beste XL van het jaar, een foto die het verdiende extra groot in de eindejaarsspecial gepubliceerd te worden. Vandaar dat deze reeks van mooie beelden juist met deze foto begint.

 

Fotograaf Ruben Schipper legde de overtocht vast van twee watervilla’s van ABC Arkenbouw. De woningen werden van Urk naar Spakenburg gesleept. De winnende foto volgens u als lezer.

 

De ganzen op de voorgrond hebben geen oog voor het spektakel boven hen. Jorrit Knuvelder van APA was zich er wel van bewust: de Waalbrug A50 is bijna dicht.

 

Sjef Prins, fotograaf bij het Arnhems Persbureau APA, zag het lijnenspel dat elf kranen in slagorde vormden op De Oversteek over de Waal in Nijmegen.

 

Waar de gewone sterveling niet komt, daar vindt fotograaf Ries van Wendel de Joode ingang. Zoals hier, in de derde petroleumhaven in de Botlek.

 

Fotograaf Alex J. de Haan toont oog voor detail. Alle tegeltjes van 7,5 bij 7,5 centimeter op de gevel van het Alfacollege in Groningen zijn met de hand geplakt.

Reageer op dit artikel