nieuws

Ideeën gevraagd voor duurzame boortunnel

infra

Ideeën gevraagd voor duurzame boortunnel

De nieuwe tunnel Rotterdamsebaan in Den Haag moet duurzaam worden. De projectorganisatie vraagt iedereen om mee te denken over de juiste criteria.

Tijdens het jaarcongres van het Centrum Ondergronds Bouwen vorige week in Amsterdam deed directeur Paul Janssen van de projectorganisatie Rotterdamsebaan een publieke oproep. De bedoeling is dat een experteam zich gaat buigen over geschikte emvi-criteria. Die moeten zo zijn geformuleerd dat ze aannemers de ruimte laten om oplossingen te bedenken op alle mogelijke gebieden, uiteenlopend van tunneltechnische installaties, bouwmethode, onderhoud of inpassing in de omgeving. Wie zitting neemt in het expertteam kan niet meedoen aan de aanbesteding.

Lees morgen meer in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel