nieuws

Vijf miljoenste vierkante meter Mesh Track verwerkt

infra Premium

Vijf miljoenste vierkante meter Mesh Track verwerkt

De uitvinder van het prikkeldraad, leverancier van staaldraad voor autobanden en producent van draad voor het borgen van kurken heeft nog meer in petto: Mesh Track, gaas van bewerkt staal voor het wapenen van asfaltwegen, om schade door langsscheuren en craquelé te voorkomen.

De Belgische fabrikant van staaldraadproducten Bekaert en Intercodam Infra, houder van de Bitufor-wapeningsmethode voor asfalt, hebben samen een mijlpaal bereikt. Op een lokale landweg in Ederveen werd een week geleden de verwerking van de 5 miljoenste vierkante meter Mesh Track op de Nederlandse markt gevierd. Het product werd dertig jaar geleden geïntroduceerd.

 

Mesh Track met emulsieasfaltbeton. Foto: Frans van Velden.

 

Lees morgen meer over Mesh Track in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel