nieuws

Middelgrote infrabouwers krijgen zwaarste klap

infra Premium

Middelgrote infrabouwers krijgen zwaarste klap

Middelgrote infrabouwers zagen hun omzet het afgelopen jaar flink teruglopen. Ze moeten kiezen: Groeien, krimpen of aansluiten bij een grotere aannemer.

Vooral bij de wat grotere projecten vissen middelgrote aannemers vaak achter het net, analyseren de directeuren van wegenbouwers Rasenberg Infra, Ooms Civiel en Reef Infra in een interview met deze krant. “Als kleiner bedrijf is het moeilijk om de benodigde referenties te halen”, zegt directeur Klaas Terpstra van Ooms Civiel. “We moesten kiezen: mee in de vaart der volkeren, wat we niet konden, of krimpen wat we juist niet wilden.” Rasenberg Infra, Ooms Civiel en Reef Infra zijn tegenwoordig onderdeel van Strukton.

Reageer op dit artikel