nieuws

Emmen vreest voor meer ellende met grote projecten

infra

Emmen vreest voor meer ellende met grote projecten

De gemeenteraad van Emmen vreest dat het debacle met de parkeergarage slechts de voorbode is van meer onheil met grote projecten.

Donderdag moet hij wel akkoord gaan met een extra krediet van 2,6 miljoen om de garage af te bouwen. De parkeergarage die door Strukton wordt gebouwd, heeft al een vertraging opgelopen van negen maanden.

De ondergrondse garage is het eerste project van de centrumvernieuwing waar ook de nieuwbouw van het dierenpark onder valt. De oppositiepartijen denken dat een parkeergarage nog een relatief simpel werk is. Een tunnel die ook gebouwd moet worden in hetzelfde gebied is al ingewikkelder. Reden om te veronderstellen dat ook daar veel fout zal gaan.

Reageer op dit artikel