nieuws

Verhoogde Trambrug

infra

Gubbels uit Helvoirt ontmantelt in Breda de Tramburg. Vandaag en morgen wordt een groot deel van de brug in stukken gezaagd die maandag worden weggehesen. Bax uit Roosendaal begint daarna met het grondwerk. Op de locatie bouwt BAM Civiel Zuidwest een nieuwe Trambrug met 3,20 meter vrije doorvaarthoogte; het dubbele van de bestaande doorvaarhoogte. De […]

Gubbels uit Helvoirt ontmantelt in Breda de Tramburg. Vandaag en morgen wordt een groot deel van de brug in stukken gezaagd die maandag worden weggehesen. Bax uit Roosendaal begint daarna met het grondwerk. Op de locatie bouwt BAM Civiel Zuidwest een nieuwe Trambrug met 3,20 meter vrije doorvaarthoogte; het dubbele van de bestaande doorvaarhoogte. De ‘Verhoogde Trambrug’ moet de historische haven van Breda ontsluiten. Tot aan de oplevering in april volgend jaar rijdt het verkeer over een by-pass die de functies van de Trambrug tijdelijk vervangt. De nieuwe brug heeft heeft een functionele breedte van 26 meter.Foto: Erald van der Aa

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels