nieuws

Van Gelder Groep zoekt groei in Brabant

infra Premium

Van Gelder Groep zoekt groei in Brabant

Van Gelder Groep ziet kansen om marktaandeel te winnen in Noord-Brabant. Begin dit jaar werd de vestiging van de gww-aannemer in Heteren daarom verplaatst naar Uden.

“Van ons soort infrabedrijven zijn er niet zoveel meer in die buurt”, verklaart topman Evert van de Poll de verschuiving. De precieze doelstellingen van zijn bedrijf in de Zuid-Nederlandse provincie houdt hij liever nog even voor zich.

“We zijn daar nu goed voor een omzet van tussen de 10 en 15 miljoen euro. We gaan er niet heen omdat we denken dat het afneemt.” Het bedrijf wil vooral bij gemeenten nog meer voet aan de grond krijgen. “De afgelopen tijd zijn veel middelgrote infrabouwers verdwenen of opgegaan in een groter geheel. Wij hopen die leegte op te kunnen vullen.”

Lees morgen in Dagblad Cobouw meer over Van Gelder Groep

Reageer op dit artikel