nieuws

Deltacommissaris gaat zich buigen over spoorwegen

infra

De commissies komen uiterlijk 1 juli 2014 met een spoorvisie. Beide commissie worden voorgezeten door deltacommissaris Wim Kuijken. Met de klankbordgroep moet Kuijken ervoor zorgen dat alle betrokken partijen worden ingezet. Het critical review teambuigt zich over de inhoud. De klanbordgroep bestaat verder uit Alders (voorzitter Overlegorgaan Infrastructuur en Milieu), Baljeu (wethouder Rotterdam), Bruins (directievoorzitter […]

De commissies komen uiterlijk 1 juli 2014 met een spoorvisie. Beide commissie worden voorgezeten door deltacommissaris Wim Kuijken. Met de klankbordgroep moet Kuijken ervoor zorgen dat alle betrokken partijen worden ingezet. Het critical review teambuigt zich over de inhoud. De klanbordgroep bestaat verder uit Alders (voorzitter Overlegorgaan Infrastructuur en Milieu), Baljeu (wethouder Rotterdam), Bruins (directievoorzitter UWV), Kraaijeveld (voorzitter NL Maritiem Land), Jongerius (commissaris PostNL), Kaper (adviesbureau De Oude Mol). In het critical review team zitten Elbers (chief operating officer KLM), De Pagter (Kompas Beheer), Van Lier Lels (Lels & KO B.V), Van der Rest (manager Health, Safety and Environmental Affairs Shell), Wiebes (wethouder Amsterdam), Veenman (Veenman Management & Consultancy), Verhoef (Vrije Universiteit) en Van Twist (Nederlandse School voor Openbaar Bestuur).

Reageer op dit artikel