nieuws

Pps-bedrijf BAM werkt aan dertien biedingen

infra

Pps-bedrijf BAM werkt aan dertien biedingen

De joint venture waarin BAM en pensioenuitvoerder PGGM op publiek-privaat vlak samenwerken, heeft een marktwaarde bereikt van ruim 140 miljoen euro.

Op dit moment wordt gewerkt aan dertien biedingen. De joint venture (BAM PPP PGGM Infrastructuur Coöperatie) richt zich op projecten in de Benelux, Groot-Brittannië en Ierland. Ook Duitsland en Zwitserland zijn doelwit.

Vorig jaar kreeg BAM/PGGM de financiering rond van de N33 (het traject Assen – Zuidbroek) en scholen in Ierland. Daarnaast werden twee al operationele projecten, de A59 in Nederland en scholen in Engeland) aan de joint venture toegevoegd. Dit jaar kwamen daar drie projecten bij: de nieuwbouw van de Hoge Raad, de A12 en een justitieel centrum in Burgdorf (Zwitserland).

Reageer op dit artikel