nieuws

Mantelsnijder schept extra ruimte in buis

infra

MaxCell zegt met zijn Space with the Conduit Space Recovery System (CSRS) de ruimte in bestaande mantelbuizen tot 90 procent te kunnen vergroten. Deze no dig-techniek van de Amerikaanse leverancier snijdt met een snelheid tot 3 meter per minuut met een beperkte trekkracht de individuele ommanteling van glasvezelkabels. Het versneden materiaal wordt uit de mantelleiding […]

MaxCell zegt met zijn Space with the Conduit Space Recovery System (CSRS) de ruimte in bestaande mantelbuizen tot 90 procent te kunnen vergroten. Deze no dig-techniek van de Amerikaanse leverancier snijdt met een snelheid tot 3 meter per minuut met een beperkte trekkracht de individuele ommanteling van glasvezelkabels. Het versneden materiaal wordt uit de mantelleiding getrokken. Zo zegt MaxCell ruimte te kunnen scheppen voor maximaal negen extra glasvezels.

Reageer op dit artikel