nieuws

Britten bundelen alle infrastructuurwerk

infra

Het Britse ministerie van Transport wil alle wegenwerken in één bestand onderbrengen. Gemeenten en nutsbedrijven kunnen zo hun werken zoveel mogelijk op elkaar laten aansluiten. Beide worden wettelijk verplicht het systeem te gebruiken. Deze verplichting wordt 1 oktober dit jaar van kracht. Alle Britse gemeenten en nutsbedrijven moeten het centrale overzicht vanaf april volgend jaar […]

Het Britse ministerie van Transport wil alle wegenwerken in één bestand onderbrengen. Gemeenten en nutsbedrijven kunnen zo hun werken zoveel mogelijk op elkaar laten aansluiten. Beide worden wettelijk verplicht het systeem te gebruiken. Deze verplichting wordt 1 oktober dit jaar van kracht. Alle Britse gemeenten en nutsbedrijven moeten het centrale overzicht vanaf april volgend jaar gebruiken. Het ministerie van Transport hoopt zo te voorkomen dat wegen telkens opnieuw worden opgebroken voor onder meer de aanleg van kabels en leidingen en kunnen de kosten voor dit werk dalen.

Reageer op dit artikel