nieuws

Rijkswaterstaat krijgt drie keer mager zeventje op rij

infra

Rijkswaterstaat krijgt drie keer mager zeventje op rij

Rijkswaterstaat streeft waardering als professioneel opdrachtgever na van 70 procent van de marktpartijen. De markt geeft de dienst dit jaar het cijfer 6,7.

Voor de derde keer op rij scoort de dienst een mager zeventje als professioneel opdrachtgever. Dat is bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse marktdag van Rijkswaterstaat, die dit jaar op de Infratech werd gehouden. De gedachte dat de dienst naar de markt toe komt, leverde veel positieve reacties op van de honderden gww-bouwers. Het cijfer is nog steeds een stuk lager dan de minimale 7,5 die de dienst graag wil krijgen. Het rapportcijfer bleef de twee jaar daarvoor steken op een matige 6,8, gegeven door duizend opdrachtnemers in de gww-sector.

Reageer op dit artikel