nieuws

Slurrypomp uitkomstbij filterbekkens

infra

Bij groot onderhoud aan de filterbekkens van het waterpompstation van Waternet in Vogelenzang maakt Van Gansewinkel Industrial Services Amsterdam gebruik van een slijtvaste slurrypomp. In vergelijking met een kostbare zuigwagen vergt de zogeheten Dragflow EL 5, die is geleverd door Eekels Pompen, eenderde minder tijd om het zand uit de filterbekkens te pompen. Om de […]

Bij groot onderhoud aan de filterbekkens van het waterpompstation van Waternet in Vogelenzang maakt Van Gansewinkel Industrial Services Amsterdam gebruik van een slijtvaste slurrypomp. In vergelijking met een kostbare zuigwagen vergt de zogeheten Dragflow EL 5, die is geleverd door Eekels Pompen, eenderde minder tijd om het zand uit de filterbekkens te pompen. Om de beluchters te kunnen vernieuwen, moet circa 1000 kuub zand uit zestien bekkens worden verwijderd.

De Dragflow is speciaal ontworpen op het zware filterzand. De meest essentiële onderdelen zijn vervaardigd van chroomstaal.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels