nieuws

Tact van bouwers gevraagd

infra Premium

Tact van bouwers gevraagd

VBK uit Hoorn legt met EWW uit Amsterdam de laatste hand aan de renovatie van het rioolgemaal Morsestraat in Den Haag.

Het gaat om een bijzonder project waar veel tact en voorzichtigheid van de bouwers wordt gevraagd. Dat komt omdat de locatie “het oppervlak heeft van de spreekwoordelijke postzegel”, aldus projectleider Peter Brands van opdrachtgever Hoogheemraadschap van Delfland en directievoerder Erwin Verkerk van advies- en ingenieursbureau Tauw. Eén weg geeft toegang tot de bouwplaats. De facilitaire dienst van het verzorgingstehuis dat naast de locatie staat en een dependance van de gemeentelijke veegdienst gebruiken die ook. Bovendien staat aan de weg ook een school.

Lees het hele artikel in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel