nieuws

Matrix voor 
voegovergangen later

infra Premium

De ontwikkeling van de nieuwe MeerKeuzeMatrix Voegovergangen vordert, maar laat langer op zich wachten dan verwacht, meldt het Platform Voegovergangen en Opleggingen (PVO). De samenstellers zeggen meer tijd nodig te hebben om meer diepgang te scheppen en extra achtergrondinformatie te verzamelen. Anders dan gepland krijgt de matrix een model voor het vaststellen van ‘niet-beschikbaarheid’; momenten […]

De ontwikkeling van de nieuwe MeerKeuzeMatrix Voegovergangen vordert, maar laat langer op zich wachten dan verwacht, meldt het Platform Voegovergangen en Opleggingen (PVO). De samenstellers zeggen meer tijd nodig te hebben om meer diepgang te scheppen en extra achtergrondinformatie te verzamelen. Anders dan gepland krijgt de matrix een model voor het vaststellen van ‘niet-beschikbaarheid’; momenten dat de voegovergang niet kan worden gebruikt vanwege onderhoud. De ontwikkeling van dit model duurt ook langer dan gedacht.

De matrix sluit verder aan op de concepten die de prijsvraag ‘Stille duurzame voegovergangen’ heeft opgeleverd. Eind dit jaar verschijnt de matrix in concept.

Reageer op dit artikel