nieuws

Opdracht Arcadis voor metro Toulouse

infra Premium

Opdracht Arcadis voor metro Toulouse

Arcadis heeft een contract binnengehaald voor de begeleiding van 5 kilometer nieuwe metro in de Franse stad Toulouse. De order heeft een waarde van 12 miljoen euro, waarvan 8,2 miljoen vloeit in de kas van Arcadis.

Het project maakt deel uit van plannen om de twee metrolijnen in Toulouse uit te breiden naar het zuiden en twee grote industriële zones. De werkzaamheden vergen investeringen ter hoogte van 168 miljoen euro, materialen en voertuigen nog niet meegerekend. Arcadis verzorgt het technische ontwerp, regelt de aanbesteding en voert bouwmanagement. Van het 5 kilometer lange traject wordt 4,5 kilometer gebouwd op bruggen. In de planning staan vijf bovengrondse stations.

Reageer op dit artikel