nieuws

Bouwklokpomp vanlichtere constructie

infra

Om het verpompen van vervuild water te vergemakkelijken introduceert Eekels Pompen drie verbeterde, lichtgewicht bouwklokpompen van het Zweedse fabrikaat Grindex. De meest recente types (Micro, Mini en Solid) zijn vervaardigd van hoogwaardige slijtvaste materialen, waarbij de pompkop, de motorunit en de buitenmantel nu standaard zijn uitgevoerd in aluminium. Daarnaast kunnen ook de kleinste modellen probleemloos […]

Om het verpompen van vervuild water te vergemakkelijken introduceert Eekels Pompen drie verbeterde, lichtgewicht bouwklokpompen van het Zweedse fabrikaat Grindex. De meest recente types (Micro, Mini en Solid) zijn vervaardigd van hoogwaardige slijtvaste materialen, waarbij de pompkop, de motorunit en de buitenmantel nu standaard zijn uitgevoerd in aluminium. Daarnaast kunnen ook de kleinste modellen probleemloos droogdraaien dankzij de unieke geïntegreerde luchtklep die al langer standaard op grotere modellen werd toegepast.

De pompoen zijn verder voorzien van een ingebouwde motorbeveiliging tegen overbelasting en te hoge temperatuur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels