nieuws

GGD waarschuwt voor stof in Maastricht

infra Premium

De GGD waarschuwt omwonenden van de werkzaamheden aan de A2-tunnel in Maastricht voor stofoverlast. Ramen en deuren aan de kant waar werkzaamheden plaatsvinden kunnen beter gesloten blijven, aldus een mededeling van de GGD. Voor een gezonde binnenlucht kunnen mensen de ramen en deuren aan de andere kant van hun woning open zetten, aldus de GGD. […]

De GGD waarschuwt omwonenden van de werkzaamheden aan de A2-tunnel in Maastricht voor stofoverlast. Ramen en deuren aan de kant waar werkzaamheden plaatsvinden kunnen beter gesloten blijven, aldus een mededeling van de GGD.

Voor een gezonde binnenlucht kunnen mensen de ramen en deuren aan de andere kant van hun woning open zetten, aldus de GGD. Waar dat niet kan, zou ‘s nachts extra gelucht kunnen worden. Verder wordt bewoners geadviseerd het huis, evenals de ventilatierooster regelmatig met een vochtige doek schoon te maken tegen opdwarrelend stof.

Reageer op dit artikel