nieuws

Spoororder Amsterdam voor BAM-dochters

infra

Spoororder Amsterdam voor BAM-dochters

BAM Rail en BAM Civiel hebben van de gemeente Amsterdam de opdracht gekregen de opstelsporen van de Amsterdamse metro uit te breiden.

Met de klus is een bedrag van 30 miljoen euro gemoeid, zo heeft het bouwconcern bekendgemaakt. De opdracht betreft de vernieuwing, uitbreiding en herinrichting van opstelterrein op de locaties Isolatorweg en Amstel en een uitbreiding van de sporen op de locatie Gaasperplas in Amsterdam.

Het project, waarbij ook BAM Infratechniek en ingenieursbureau Arcadis bij betrokken zijn, voorziet verder in de aanleg van twee wastraten en de vernieuwing van kabels en leidingen. Eind dit jaar wordt begonnen met de uitvoerende werkzaamheden, die medio 2015 klaar moeten zijn.

Reageer op dit artikel