nieuws

Combinatie verdiept Amstellaan Deventer

infra Premium

Combinatie verdiept Amstellaan Deventer

Van Spijker Infrabouw uit Meppel, Temmink Infra Holding uit Oldenzaal en gebroeders De Koning uit Papendrecht gaan in combinatie de reconstructie van de Amstellaan in de Deventer Rivierenwijk realiseren.

Met de opdracht is een bedrag van ruim 9 miljoen euro gemoeid. Als er geen bezwaren komen van de andere inschrijvers, is de gunning donderdag definitief. De Amstellaan wordt voor een deel verdiept aangelegd, krijgt twee keer twee rijstroken en er worden twee ongelijkvloerse kruisingen gerealiseerd. Daarmee komt er een veilige verbinding tussen het oostelijk en westelijk deel van de wijk.

Het project gaat in september van start; eind 2013 moet de vernieuwde Amstellaan klaar zijn.

Reageer op dit artikel