nieuws

Onderzoek beloning in de bouw

infra Premium

Onderzoek beloning in de bouw

Voor het derde achtereenvolgende jaar onderzoekt Cobouw in samenwerking met bureau Berenschot de arbeidsvoorwaarden in de bouw. Behalve over beloning, gaat het onderzoek ook over onder meer de positie van bouwprofessionals op de arbeidsmarkt, en over hun verwachtingen, zorgen en tevredenheid.

Om van dit alles een goed beeld te krijgen, hebben Berenschot en Cobouw een vragenlijst samengesteld. Hierin is ook ruimte voor het geven van een waardering aan bedrijven. Hoe geliefd zijn bepaalde werkgevers, en waarom?

De enquête kan vanaf vandaag worden ingevuld. Publicatie van de resultaten volgt op 25 mei in een speciale bijlage van dagblad Cobouw, als ook op de website cobouw.nl.

Vul hier de enquête in

Reageer op dit artikel