nieuws

foto brug over Amstel

infra

Blokken voor Hogesluisbrug De Hogesluisbrug in Amsterdam, naast het Amstelhotel, ondergaat een grote renovatie die door hoofdaannemer VBK uit Hoorn wordt gedaan. In 2009 is men begonnen met het plaatsen van een noodbrug naast de bestaande brug. Nu is onderaannemer Jurriëns Monumenten Onderhoud uit Utrecht bezig met het vervangen van een kwart van de 1800 […]

Blokken voor Hogesluisbrug

De Hogesluisbrug in Amsterdam, naast het Amstelhotel, ondergaat een grote renovatie die door hoofdaannemer VBK uit Hoorn wordt gedaan. In 2009 is men begonnen met het plaatsen van een noodbrug naast de bestaande brug. Nu is onderaannemer Jurriëns Monumenten Onderhoud uit Utrecht bezig met het vervangen van een kwart van de 1800 blokken beton waaruit de brug bestaat. De delen die nu vervangen worden zijn door aanvaring en windinvloeden aangetaste blokken. Aan het eind van 2012 moet de brug klaar zijn. Foto: Martin Mooij

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels