nieuws

BedrijfsautoRAI 2012: Alle truckmerken doen mee

infra

BedrijfsautoRAI 2012: Alle truckmerken doen mee

Alle truckmerken doen mee aan BedrijfsautoRAI 2012. Onlangs schreef het laatste nog ontbrekende merk zich definitief in, zodat DAF, Iveco, MAN, Mercedes, Renault, Scania en Volvo van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 april allen hun nieuwste modellen in Amsterdam RAI laten zien.

BedrijfsautoRAI is hét nationale platform voor duurzaam wegtransport en wordt op zaterdag 21 april traditioneel afgesloten met de Chauffeursdag. “De enthousiaste deelname bewijst het vertrouwen in het nieuwe beursprofiel en standconcept, waarbij voor meer uniformiteit is gekozen,“ aldus de organisatoren. BedrijfsautoRAI 2012 richt zich vijf dagen primair op de nationale markt. De beursvloer wordt ingedeeld in vier segmenten: Zware Bedrijfswagens (vrachtauto’s), Lichte Bedrijfswagens (bestelauto’s), Speciale Voertuigen (trailers en opbouwindustrie) en Onderdelen & Accessoires.Op zaterdag 21 april staat de chauffeur centraal tijdens de BedrijfsautoRAI Chauffeursdag, die mede mogelijk wordt gemaakt door TVM verzekeringen.

Buitenpark en congres

Nieuw is het Buitenpark. In navolging van AutoRAI 2011 krijgt ook BedrijfsautoRAI 2012 een uitgebreid Buitenpark met allerhande demonstraties en behendigheidstesten. Ander nieuwtje is het BedrijfsautoRAI Congres op donderdag 19 april. Welke duurzame innovaties zijn momenteel beschikbaar voor de ondernemer in het wegtransport en wat kan de ondernemer verwachten op de lange termijn?

Kijk voor meer informatie op de site van de BedrijfsautoRAI

Reageer op dit artikel