nieuws

Busstationband met ingebouwde waterafvoer

infra

Busstationband met ingebouwde waterafvoer

Fassaert Beton, onderdeel van De Hoop Terneuzen, heeft een verhoogde betonnen trottoirband voor busstations ontwikkeld met ingebouwde hemelwaterafvoer.

Hij is te zien op de Infra Relatiedagen. “Geen straatkolken, geen kapotte banden, geen reparaties meer”, licht een woordvoerder toe. De ingestorte afvoeren worden op een kunststof hemelwaterafvoer achter de band aangesloten. Voor de afwerking van het trottoir levert Fassaert Beton platen met zwarte, witte, geribbelde en vlakke trottoirtegels, alles volgens de CROW-richtlijnen. In de gemeente Terneuzen zijn reeds 30 bushaltes van deze banden voorzien. De Infra Relatiedagen vinden tot en met donderdag plaats in de Evenementenhal in Hardenberg.

Lees meer over de Infra Relatiedagen

Reageer op dit artikel