nieuws

Innovatieprijs VS voor Tiger-stone

infra Premium

De Tiger-stone bestratingsmachine van VANKU heeft in de Verenigde Staten een belangrijke internationale innovatieprijs in de wacht gesleept. Tijdens een bijeenkomst van de CURT (Construction Users Round Table) in Phoenix, Arizona, werd de Tiger-stone als een van de vier winnaars gekozen uit 697 nominaties wereldwijd. De innovatieprijs wordt ieder jaar uitgereikt door de CIF (Construction […]

De Tiger-stone bestratingsmachine van VANKU heeft in de Verenigde Staten een belangrijke internationale innovatieprijs in de wacht gesleept. Tijdens een bijeenkomst van de CURT (Construction Users Round Table) in Phoenix, Arizona, werd de Tiger-stone als een van de vier winnaars gekozen uit 697 nominaties wereldwijd. De innovatieprijs wordt ieder jaar uitgereikt door de CIF (Construction Innovation Forum), een onafhankelijke organisatie die als doel heeft om innovaties in de bouwwereld te bevorderen. De Tiger-Stone is een zes meter brede machine waarmee een hele straat in één keer is te (her) bestraten, inclusief randafwerking. De eenvoudig te bedienen Tiger-Stone maakt gebruik van de zwaartekracht, om de stenen in de weg te krijgen zijn geen bewegende delen nodig.

Tiger-stone was in Nederland eerder genomineerd voor de Herman Wijffels-prijs en de innovatie top 100 prijs.

Reageer op dit artikel