nieuws

Strukton krijgt bovenbouw Spoorzone Delft

infra Premium

Strukton krijgt bovenbouw Spoorzone Delft

Strukton heeft het contract voor de bovenbouw van Spoorzone Delft binnengehaald. De opdracht heeft een waarde van 19,4 miljoen euro.

Dat hebben opdrachtgever en -nemer bekendgemaakt. Het werk omvat onder meer de aanleg van de sporen in de spoortunnel en de aansluiting ervan op het bestaande spoor, inclusief de bovenleidingen en beveiligingsinstallatie. Verder zal Strukton de sloop van het bestaande emplacement en de bouw van een nieuw emplacement van DSM op zich nemen.

De werkzaamheden starten in het tweede kwartaal van 2012. De bovenbouw is het tweede grote contract van het project dat is gegund. Eerder ging het tunnelcontract naar bouwcombinatie Crommelijn. Eind volgend jaar worden nog de afbouw van station en de bouw van het Stadskantoor gegund.

Lees meer over project Spoorzone Delft

Reageer op dit artikel