nieuws

Prullenbakken vangen ongedierte

infra

Beta International in Gemert brengt onder de productnaam Binsystem een modulair systeem voor straatmeubilair op de markt waarin slimme vallen zijn opgenomen voor ongedierte en insecten.

De prullenbakken van Binsystem kunnen worden voorzien van vallen voor zowel vliegend als kruipend ongedierte. In de bovenzijde van de bak bevindt zich een wespenval met wespenvloeistof. Eenmaal naar binnengevlogen, is er voor de insecten geen weg meer terug. Hetzelfde lot wacht plaagdieren die langskomen voor een maaltijd uit de vuilnisbak. Binsystem is zo geconstrueerd dat de viervoeters niet via de inwerp-opening aan de bovenzijde van de bak naar binnen kunnen. Voor deze gasten kan een afsluitbare stalen valmodule aan de onderzijde van de prullenbak worden gemonteerd. Zodra de beesten door deze eigen ingang naar binnen zijn gegaan, is ontsnappen niet meer mogelijk. In de val kan lokaas vermengd met een gif worden genuttigd.

Het gamma van Binsystem omvat behalve prullenbakken, plattegronden, reclamezuilen, hondenhaltes en -toiletten en afsluitbare kasten voor onder andere brandblussers en EHBO-trommels.

Reageer op dit artikel