nieuws

Ketelbrug wordt in 2012 gerenoveerd

infra

Het is nog een klein jaar afzien met de Ketelbrug. Volgend jaar oktober denkt Rijkswaterstaat te kunnen beginnen met de renovatie van de brug. Bij die gelegenheid worden de brugkleppen vervangen. Daarmee verdwijnt ook het onderdeel dat afgelopen zondag een storing veroorzaakte in de Ketelbrug. Een haperende hoekverdraaiingsmeter zorgde ervoor dat de besturing enige tijd […]

Het is nog een klein jaar afzien met de Ketelbrug. Volgend jaar oktober denkt Rijkswaterstaat te kunnen beginnen met de renovatie van de brug. Bij die gelegenheid worden de brugkleppen vervangen. Daarmee verdwijnt ook het onderdeel dat afgelopen zondag een storing veroorzaakte in de Ketelbrug. Een haperende hoekverdraaiingsmeter zorgde ervoor dat de besturing enige tijd de positie van het brugdek kwijt was. De brug stamt uit 1970.

Reageer op dit artikel