nieuws

Vier Kilometer glaspaneel op afroep beschikbaar

infra

Vier Kilometer glaspaneel op afroep beschikbaar

Voor de geluidsschermen langs de nieuwe A74 levert Scheuten Glas circa 3500 glaspanelen. Vanwege de beperkte opslagruimte worden de gelaagde en gezeefdrukte ruiten van verschillende afmeting en gewicht just-in-time geleverd vanuit de nabijgelegen fabriek in Venlo.

De in aanbouw zijnde A74 is een snelle, doorgaande verbinding tussen het Nederlandse (A73) en Duitse hoofdwegennet (Bundesautobahn 61) en moet tevens de bereikbaarheid van Venlo en de regio verbeteren. In opdracht van hoofdaannemer Dura Vermeer ontwikkelde Scheuten Glas het glasgedeelte voor de geluidsschermen over een afstand van 4 kilometer. Het betreft in totaal ruim 30.000 vierkante meter glas, qua oppervlak vergelijkbaar met zeven voetbalvelden.

Reageer op dit artikel