nieuws

Morgen uitspraak aanleg A4 Delft-Schiedam

infra Premium

Morgen uitspraak aanleg A4 Delft-Schiedam

De Raad van State doet morgen uitspraak in de zaak over het tracébesluit A4 Midden Delfland. Tegen het besluit zijn klachten ingediend door in totaal 23 organisaties en particulieren.

Tegen dit besluit zijn 23 organisaties en particulieren in beroep gekomen bij de Raad van State. Onder hen onder meer de Milieufederatie Zuid-Holland samen met de Stichting StopRW19/A4 en de Vereniging Tegen Milieubederf, de Stichting A4 met Vaart en de Stichting Daadwerkelijk Nut A4. Zij zijn niet overtuigd van het nut en de noodzaak van de verlenging van de A4. Volgens hen zijn er goede alternatieven om de verkeersafwikkeling van de verbinding tussen Den Haag en Rotterdam te verbeteren. Ook zijn er bezwaren ingediend met betrekking tot (tunnel)veiligheid, compensatie van natuurwaarden en het milieueffectrapport.

De A4 Midden Delfland is een nieuw stuk snelweg tussen de bestaande A4 bij de aansluiting Delft-Zuid (Kruithuisweg) en het knooppunt Kethelplein bij Schiedam.

Lees meer informatie op de site van Raad van State

Bekijk hieronder een filmpje over de A4:

Reageer op dit artikel