nieuws

Geen grenzen bij beheer rivierbekken

infra

Er moet een grensoverschrijdende aanpak komen voor het beheer van rivierbekkens. Dat adviseert het Comité van de regio’s. De organisatie stelt ook voor om duurzaam waterbeheer een plaats te geven in het convenant van burgemeesters. Hierin hebben 2500 lokale en regionale overheden uitgesproken dat ze verder willen gaan dan de energiedoelstellingen van EU 2020. De […]

Er moet een grensoverschrijdende aanpak komen voor het beheer van rivierbekkens. Dat adviseert het Comité van de regio’s. De organisatie stelt ook voor om duurzaam waterbeheer een plaats te geven in het convenant van burgemeesters. Hierin hebben 2500 lokale en regionale overheden uitgesproken dat ze verder willen gaan dan de energiedoelstellingen van EU 2020. De Europese Commissie, die werkt aan een ontwerpplan voor de waterveiligheid in 2012, buigt zich over het advies.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels