nieuws

Montalift 108 staat op aanhanger met één as

infra

De Montalift 108 van Monta-Rent is een 10 ton torenkraan op een aanhanger met één as.

De aanhanger heeft hydraulische of luchtremmen, bladvering en een 12-volts verkeersverlichting. Met deze voorzieningen mag de kraan inclusief de ballast met een snelheid tot 25 kilometer per uur worden verreden.

De totale transportlengte komt op 12,3 meter bij een transporthoogte van 3,3 meter. De kraan heeft een snelafstempeling en staat volgens Richard Blokker van Monta-Rent in 10 minuten overeind. De hydraulisch beweegbare contragiek is binnen één minuut in/uitgeklapt. De stempelbasis beslaat 4 meter in het vierkant. De zwenkradius bedraagt 2,5 meter. De motor draait op licht- en krachtstroom. Frequentieregelaars zorgen voor traploze kraanbewegingen. De ongetuide vakwerkgiek is 24 meter lang en biedt een hijshoogte van 18 meter. De Montalift 108 heft maximaal 1800 kilo tot een vlucht van 5,5 meter.

Reageer op dit artikel