nieuws

Voorzitter Commissie Tunnelveiligheid legt zich niet bij opheffing neer

infra Premium

Voorzitter Commissie Tunnelveiligheid legt zich niet bij opheffing neer

Voorzitter Jan van Belzen van de commissie Tunnelveiligheid windt geen doekjes om zijn standpunt over het opdoeken van ‘zijn’ commissie: “Het is een politieke realiteit, maar of het nu een verstandige keuze is?”

De burgemeester van Barendrecht legt zijn voorzitterschap pas neer als het echt moet en hoopt nog op een onverwacht wonder. De barricades beklimmen, hoort niet bij zijn stijl, maar het opheffen van een goed functionerende commissie hoort wel in de categorie stijlloos en hij legt zich er niet zonder slag of stoot bij neer. Voorlopig put hij hoop uit de nieuwe aanvragen voor de Tunnel in Sluiskil en de Abdijtunnel. “Opdrachtgevers stellen blijkbaar toch onze visie op prijs.”

Lees hier het interview met Jan van Belzen!

 

Reageer op dit artikel