Laatste kans: Stem voor de Cobouw Infratech Publieksprijs

Laatste kans: Stem voor de Cobouw Infratech Publieksprijs

Negen geselecteerde infra innovaties maken in drie categorieën kans op een innovatie Award. Maar het publiek, de kenners (jij dus) kan ook stemmen op zijn voorkeur. Aan de innovatie met de meeste stemmen wordt de Cobouw Publieks Award uitgereikt.

De pitches van de negen kanshebbers zijn inmiddels al geweest, de jury is in beraad en zal haar winnaars kiezen. Daar heb je geen invloed meer op, maar natuurlijk wel op de Publieksprijs. Onderaan deze pagina kan je stemmen op één van de inzendingen. Het waren er erg veel voor deze editie, dus de lijst is met 67 kanshebbers behoorlijk lang. Wat is wat jou betreft de beste infra-innovatie? Neem je tijd en geef je voorkeur aan voor één van de 67.
De winnaar zullen we terug zien op een InfraTech-podium in Rotterdam Ahoy op woensdag 16 januari. De stemming sluit op maandag 7 januari.

Over het stemmen: Los van dat het niet erg chique of sportief is om meerdere stemmen uit te brengen is het ook tamelijk zinloos. De stemmodule die we gebruiken filtert alle 'verdachte' en dubbele stemmen er op een slimme manier, oa via algoritmes, uit
  • Stem nu:

Loading...