InfraTech innovatieprijs 2019: meld u nu aan

InfraTech innovatieprijs 2019: meld u nu aan

Nederland is een dichtbevolkt land waar doorvoer naar andere Europese landen van groot belang is. Innovatie van infrastructuur is dus een constante noodzaak. Dat vraagt om nieuwe ideeën en inzichten als het gaat om het bouwen, onderhouden, renoveren en verduurzamen van infrastructuur.

De InfraTech Innovatieprijs stimuleert innovatieve ideeën op het vlak van het bouwen, onderhouden, renoveren en verduurzamen van infrastructuur. Infrastructuur in de breedste zin van het woord. Denk aan vaarwegen, spoorwegen, kabels en leidingen, IT-infrastructuur, wegen, landuitbreidingen, industriële complexen, warmte transportleidingen, mobiliteit, smart city etc.

De InfraTech Innovatieprijs kent drie categorieën:

Productinnovatie

In deze categorie vallen inzendingen waarbij een bestaand product wordt vernieuwd (betere prestaties, gebruiksgemak, etc.) of een nieuw product is ontwikkeld.

Procesinnovatie

In deze categorie vallen inzendingen waarbij een nieuw productieproces is ontwikkeld. Door het opnieuw combineren of laten opeenvolgen van activiteiten worden bestaande of nieuwe producten en/of diensten gerealiseerd.

Vernieuwende samenwerking

In deze categorie vallen inzendingen waarbij partners zowel vanuit de bouwsector als vanuit andere sectoren op een vernieuwende wijze hebben samengewerkt om een project of opgave te realiseren. Alle ketenpartners die het project betrokken zijn, worden van harte uitgenodigd om gezamenlijk in te zenden en aan te geven hoe ieder van hen de eigen waardetoevoeging, vorm en inhoud heeft gegeven.

Download hier het reglement InfraTech Innovatieprijs 2019

Direct aanmelden >>

InfraTech Innovatieprijs