artikel

Filesbestrijding

infra 1065

Op de A1 en A27 staan ’s ochtends en ’s avonds regelmatig files. Daarom worden de snelwegen tussen Utrecht-Noord, knooppunt Eemnes en aansluiting Bunschoten-Spakenburg verbreed. 3Angle, een aannemerscombinatie die bestaat uit Heijmans, Fluor en 3i Infrastructure, voert de werkzaamheden uit in opdracht van Rijkswaterstaat.

De verbreding van de A27/A1 is een traject van circa 23,5 km. De belangrijkste maatregelen gebeuren op het traject Utrecht-Noord – Knooppunt Eemnes (A27) en op het traject Knooppunt Eemnes aansluiting Bunschoten-Spakenburg (A1). Op het eerste traject gaat de A27 van 2×2 naar 2×3 rijstroken, op het tweede traject gaat de A1 van 2×2 naar 2×4 rijstroken. Ook worden de aansluitingen met Hilversum en Bilthoven aangepast.

Reageer op dit artikel