artikel

Nieuwe ontwikkelingen en innovaties op beurs ParkeerVak

infra

Nieuwe ontwikkelingen en innovaties op beurs ParkeerVak

De beurs ParkeerVak gaat morgen van start in de Brabanthallen in Den Bosch. De beurs biedt voor elk wat wils; van straatparkeren, parkeren op bedrijfsterreinen tot ‘state of the art’ gebouwde parkeervoorzieningen.

Op ParkeerVak is veel aandacht voor nieuwe ontwikkelingen zoals onder andere digitaal parkeren, energiebesparing en duurzaamheid, parkeervoorzieningen voor elektrische auto’s en – fietsen en het verzamelen en benutten van parkeerdata.

Vexpan (het Platform Parkeren Nederland) en CROW hebben tijdens de beurs ieder een eigen theater waar doorlopend voordrachten plaatsvinden. Onderwerpen zoals nieuwe vormen van aanbesteden en contracteren, fietsparkeren, parkeren in de keten, de rol van werkgevers bij parkeren en het verbeteren van het imago van parkeren komen hierbij aan de orde. ParkeerVak 2015 duurt tot en met 23 april.

Meld u hier aan

Reageer op dit artikel