artikel

Pvc-buis met hulpstukken uit gerecycled materiaal

infra Premium

Pvc-buis met hulpstukken uit gerecycled materiaal

Voor buizen van pvc produceert Nyloplast Europe hulpstukken waarin meer dan 30 procent gerecycled materiaal is verwerkt.

Het bedrijf dingt daarmee mee naar de innovatieprijs op Infratech 2015 in Rotterdam (stemmen op deze innovatie van Nyloplast Europe kan hier, zie nummer 28 in de lijst met infratechnische innovaties). Het assortiment hulpstukken draagt de naam Recyline. Samen met buizen van fabrikanten die ook een hoog percentage gerecycled materiaal gebruiken vormen de T-stukken, schuif- en steekmoffen de basis voor duurzame leidingsystemen. Nyloplast Europe heeft al een collectie duurzame straat- en trottoirkolken, ook voor wegen met zwaar verkeer en met slagvaste epoxy-bodem. De Recyline pvc-hulpstukken zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren middengrijs (RAL 7037) en roodbruin (RAL 8023) en in de stijfheidsklassen SN 4 en SN 8. 

Reageer op dit artikel