artikel

Draadloze sensor ziet verkeer voor stoplicht

infra

Trafficware detecteert met een nieuwe draadloze sensor of er verkeer staat te wachten bij een stoplicht. De Amerikaanse fabrikant bouwt deze Valence Pod volgens een licentie van het Massachusetts Institute of Technology (MIT). Het sensorelement is dubbel uitgevoerd. Het systeem draait volgens de fabrikant tien jaar op een litiumbatterij. De Valence Pod communiceert op 900 […]

Trafficware detecteert met een nieuwe draadloze sensor of er verkeer staat te wachten bij een stoplicht. De Amerikaanse fabrikant bouwt deze Valence Pod volgens een licentie van het Massachusetts Institute of Technology (MIT). Het sensorelement is dubbel uitgevoerd. Het systeem draait volgens de fabrikant tien jaar op een litiumbatterij. De Valence Pod communiceert op 900 megahertz. In de uitleg van Trafficware voorkomt deze frequentie problemen met interferentie door andere communicatiesystemen. Afzonderlijke sensoren kunnen draadloos worden gekoppeld.

Reageer op dit artikel